Συχνές Ερωτήσεις

 • Τι είναι το Realtor.com.cy;

  Το Realtor.com.cy είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία στην οποία μπορείτε να ψάξετε για αγγελίες ακινήτων στην Κύπρο εντελώς δωρεάν.

 

 • Είσαστε Μεσιτικό γραφείο; Έχετε κάποια σχέση με τους πωλητές; Παίρνετε προμήθεια από τις πωλήσεις ή έχετε οποιοδήποτε άλλο κέρδος από την κάθε πώληση;

  ''Όχι το Realtor.com.cy ΔΕΝ είναι μεσιτικό γραφείο. Το μόνο που προσφέρουμε είναι την πλατφόρμα στην οποία ο οποιοσδήποτε πωλητής μπορεί να καταχωρήσει αγγελία πώλησης για το ακίνητο του και ο οποιοσδήποτε αγοραστής μπορεί να την δει. ΔΕΝ έχουμε οποιαδήποτε ιδιαίτερη σχέση με κανένα πωλητή ακινήτων. ΔΕΝ παίρνουμε προμήθεια ή έχουμε κάποιο κέρδος από τις πιλήσεις ακινήτων. Το μόνο έσοδο που έχουμε είναι μέσω των υπηρεσιών Prime Listings που προσφέρουμε.

 

 • Με ποιά σειρά εμφανίζονται οι αγγελίες;

          Οι αγγελίες εμφανίζονται κατανεμημένες με την ημερομηνία και ώρα καταχώρησης τους.

 

 • Πόσες Αγγελίες μπορεί να καταχωρήσει ο κάθε χρήστης;

  Κάθε χρήστης μπορεί να καταχωρήσει μέχρι 20 αγγελίες την εβδομάδα. (Το όριο ανανεώνεται κάθε Κυριακή νύχτα)

 

 • Πόσες φωτογραφίες μπορώ να προσθέσω σε κάθε αγγελία;

  Μπορείτε να προσθέσετε μέχρι 8 φωτογραφίες σε κάθε αγγελία.

 

 • Για πόσο χρονικό διάστημα εμφανίζεται η αγγελία μου;

  Η αγγελία σας εμφανίζεται για χρονικό διάστημα 6 μήνων.

 

 • Γιατί ΔΕΝ δέχεστε αγγελίες για ακίνητα στη "Βόρεια Κύπρο" ;

  Τα πλείστα ακίνητα στην "Βόρεια Κύπρο" έχουν κλαπεί από τους νόμιμους ιδιοκτήτες τους με την χρήση βίας. Οι "αρχές" στην "Βόρεια Κύπρο" ΔΕΝ είναι διεθνώς αναγνωρισμένες και κατά συνέπεια όλες οι πωλήσεις ακινήτων που γίνονται στην Βόρεια Κύπρο είναι παράνομες και άκυρες. Υπάρχουν αρκετές νομικές προσφυγές κατά της Τουρκίας και του παράνομου καθεστώτος της "Βόρειας Κύπρου". Πολλοί αγοραστές που έχουν αγοράσει ακίνητα στην "Βόρεια Κύπρο" έχουν βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση με διεθνείς εντάλματα σύλληψης να εκκρεμούν εναντίων τους ή /και διεθνείς δικαστήρια να έχουν παγιοποιήσει τα περιουσιακά τους στοιχεία. Το Realtor.com.cy δεν θέλει να εκθέσει τους χρήστες του σε τόσο μεγάλο κίνδυνο ούτε επιθυμούμε να αναμειχθούμε σε πολιτικά ζητήματα. Κατά συνέπεια η καταχώρηση αγγελίας για πώληση ακινήτου στην "Βόρεια Κύπρο" απαγορεύεται αυστηρώς.